Italian Cooking - Stuffed savoy cabbage leaves

User Rating:  / 1

Ingredients:

Boiled savoy cabbage leaves, balooni, ham, turkey breast, 1 egg, ricotta,peeled tomatoes, cheese , onion, stock, pepper, parmesan cheese, vegetable broth, white wine.

Ingredienti:

Foglie di cavolo verza precedentemente bollite, mortadella, prosciutto cotto, petto di tacchino,  1 uovo, pomodori pelati, formaggio da fondere, cipolla, dado, pepe, parmigiano, brodo vegetale, vino bianco.

Italian Cooking - Stuffed savoy cabbage leaves  

Italian Cooking - Risotto Zucca e Salsiccia

User Rating:  / 0

Ingredients:
Rice (a couple of cups for person) 200 grams pumpkin, 1 white onion, 1 sausage, half glass white wine, parmesan cheese, salt, pepper, vegetable broth.

Ingredienti:
Riso ( un pugno per ogni persona), circa 200 grammi di zucca, 1 cipolla Bianca, 1 salsiccia, mezzo bicchiere di vino bianco, parmigiano, pepe, brodo vegetale

Italian Cooking - Risotto Zucca e Salsiccia