Italian Cooking - Gorgonzola biscuits

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Nice idea for a spicy appetizers

Ingredients:

Flour (two parts), butter (one part) , gorgonzola cheese, nuts

Un aperitivo saporito

Ingredient:

burro, farina, gorgonzola, noci

Italian Cooking - Gorgonzola biscuits

 

Let the butter get soft outside the fridge for about half an hour, then mix with the flour and gorgonzola cheese (spicy!).

Prendere una parte di burro ammorbidito e mescolare con due parti di farina, aggiungendo gorgonzola a piacere.

Italian Cooking - Gorgonzola biscuits  

Add the finely chopped nuts to the mix, press it in a loaf, wrap in cell foil and put in the refrigerator for a couple of hours.

Impastare e aggiungere un trito di noci, ridurre a un panetto, avvolgerlo nella pellicola e lasciarlo riposare in frigo per un paio d’ore.

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Using a rolling pin,  flatten the dough to a 1 cm. thickness, then form small biscuits and put in the oven for about twenty minutes.

Usando il matterello, stendere la pasta fino ad uno spessore di circa 1 cm. Quindi formare dei dischi e infornare per 20 minuti.

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You can serve them as simple, or add thin slices of pears on top.

Si possono servire così oppure aggiungere delle sottili fettine di pera