Italian Cooking - Risotto Zucca e Salsiccia

User Rating:  / 0
PoorBest 

Ingredients:
Rice (a couple of cups for person) 200 grams pumpkin, 1 white onion, 1 sausage, half glass white wine, parmesan cheese, salt, pepper, vegetable broth.

Ingredienti:
Riso ( un pugno per ogni persona), circa 200 grammi di zucca, 1 cipolla Bianca, 1 salsiccia, mezzo bicchiere di vino bianco, parmigiano, pepe, brodo vegetale

Italian Cooking - Risotto Zucca e Salsiccia

 

Cut up the onion and let simmer with little oil and half a cube of stock till it becomes transparent.  Increase the heat, put the sausage inside and roast for a few minutes, then add the pumpkin and mix. 

Tagliare la cipolla e farla appassire con poco olio e un mezzo dado fino a che diventa trasparente.
Alzare la fiamma, mettere la salsiccia e farla rosolare, poi aggiungere la zucca, mescolare e cuocere per alcuni minuti.

Italian Cooking - Risotto Zucca e Salsiccia Italian Cooking - Risotto Zucca e Salsiccia 

Put the rice in the pot, roast for a couple of minutes, add half a glass of white wine and let evaporate. Season the rice with a little salt and cook slowly adding the vegetable broth little by little, till the rice is done.
Grate parmesan cheese and pepper on top, serve immediately.

Versare il riso, farlo tostare insieme al condimento, aggiungere il vino bianco e lasciar evaporare. Salare e cuocere lentamente versando il brodo vegetale poco a poco.
Servire subito con parmigiano e pepe grattugiati sul momento

Italian Cooking - Risotto Zucca e Salsiccia Italian Cooking - Risotto Zucca e Salsiccia